Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer je uhićen član streljačkog društva na jugu Francuske koji je priznao da je autor prijetećih pisama, nekih s metkom, upućenih francuskom predsjedniku Nicolasu Sarkozyju i drugim političarima.


51-godišnji Thierry J., član mjesnoga streljačkog društva, uhićen je u svom stanu u mjestu Herepianu i nije od prije poznat policiji. Politički dužnosnik je rekao da je privedeni priznao optužbu, rekavši da je djelovao sam. Uhićenik će biti prebačen u Pariz. Osumnjičenik je nezaposlen muškarac s invaliditetom, a uhićen je uz pomoć analize DNK. Živi sa suprugom u socijalnom stanu u kojem je pronađeno streljivo kakvo je ubacivao u pisma.

Vezani članci Pisma Bogu Učiteljica tražila učenike da napišu pisma Bogu, rezultati su urnebesni Policajka spasila invalida koji je zapeo na tračnicama - 3 Nevjerojatna snimka iz Kalifornije: U invalidskim kolicima zapeo na pruzi, u zadnji tren ga spasila policajka

Od početka godine više od 30 prijetećih pisama francuskim političarima potpisala je nepoznata skupina 'Ćelija 34'. Prijetnje smrću kažnjive su u Francuskoj zatvorom od tri godine i 45.000 eura globe. (Hina)