Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sin zavo Hitnu pomoć

Preživio zabijanje krampa u lubanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer Daniel D. hitnu je pomoć nazvao kako bi prijavio da je pronašao oca u krevetu sa zabodenim krampom u glavi u poljskom mjestu Rawa Mazowiecka.

Kada su pristigli u kuću, liječnici su bili šokirani onim što su vidjeli. Otac, 50-godišnji Krzysztof D. unatoč teškoj ozlijedi bio je pri svijesti, a kramp mu je u glavi bio zabijen dvadesetak centimetara, piše efakt.pl. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je operiran, a trenutačno se nalazi u umjetnoj komi. 'Tijekom 15 godina rada još nisam vidjela ništa slično', rekla je dr. Aneta Neskoromna-Jędrzejczak koja je primila unesrećenika.

Pročitajte i ovo Donald Tusk Izbori Poljski nacionalisti pobijedili na lokalnim izborima, ali Tuskova stranka pobijedila u većini regija Ilustracija svađa nakon ručka Ocu stolcem slomio rebra jer mu nije dao novac za cigarete: "Nakon toga promijenio sam brave na stanu"

Što se dogodilo nesretnom muškarcu još je nejasno, a sumnja zbog hladnoće u glasu kada je kontaktirao hitnu pomoć pada na sina. U prilog mu ne ide ni činjenica da je kuća u kojoj živi s ocem udaljena od ostatka naselja tako da nitko nije ništa vidio ni čuo. Istraga je još u tijeku, priopćila je policija.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene