Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Beogradu

Prevrnuo se autobus pun turista, poginula žena, 62 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na intenzivnom odjelu službe za hitne intervencije nalazi se šestero pacijenata s teškim ozljedama koji čekaju operaciju.

Poginula je jedna žena (39), a 62 su povrijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Bubanj Potoku u Beogradu kada se prevrnuo autobus pun turista, javlja B92.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Nesreća se dogodila jutros oko 04.10 sati, a djelatnica tamošnje Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je 15 do 20 pacijenata zaprimljeno s teškim ozljedama.

U autobusu, na povratku iz Grčke, nalazilo se 86 putnika koji su se vraćali sa ljetovanja, a povrijeđeno je i 10 djece, od kojih je jedno zadobilo teške povrede glave. Djeca su prebačena u Dječju bolnicu u Tiršovoj. Na intenzivnom odjelu službe za hitne intervencije nalazi se šestero pacijenata s teškim ozljedama koji čekaju operaciju. Mnogi pacijenti su u stabilnom stanju i oni će biti zadržani na promatranju.

Kod Biograda poginule dvije osobe pri izlijetanju BMW-a

"Svi bolničari, radiolozi, ortopedi, neurokirurzi su došli do prijemne ambulante", rekao je dr. Đukić i dodao da "Beograd definitivno zahtijeva veći centar za hitnu pomoć". Na mjesto nesreće Hitna pomoć Beograd je poslala 16 ekipa od kojih 12 za odrasle, jednu pedijatrijsku i tri transportne, precizirala je Nada Macura. 

ODUZEO MU PREDNOST BMW-om se zabio u motociklista, koji je od ozljeda umro u bolnici

U Institut za majku i dijete prevezeno je jedno dijete. Ukupno je 61 osoba prevezena u tri bolnička centra - VMA, Kliničko bolnički centar Zemun i Urgentni centar.

Kako je javila RTS, nesreća se dogodila kod "Tranšpeda" na autoputu Beograd - Niš. U autobusu su bile obitelji i puno male djece. Na terenu se nalazi i sedam vatrogasnih ekipa. Nesreća se dogodila kada je autobus probio metalnu ogradu i izletio s puta.

Veliki je zastoj nastao je u prometu u smjeru prema centru grada, a na mjestu nesreće pokušava se ukloniti autobus. Kolona automobila je do odvajanja za Požarevac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene