U Sydneyju je u ponedjeljak pao diler s 270 kilograma droge u kombiju, javlja lokalna policija.

Galerija


26-godišnjak je u kombiju vozio 270 kilograma metamfetamina. Oko 10:30 kombijem je prolazio ispred policijske postaje Eastwood i udario u parkirana službena vozila. Policija je procijenila da je vozio brzinom većom od dopuštene.

Vezani članci MUP objavio snimku akcije uhićenja dilera Scene kao iz filmova! Objavljena snimka uhićenja dilera u Splitu: "Policija, otvaraj vrata!" Policija zaplijenila 800 kg kokaina (Foto: MUP Srbije) Srpski dileri pali s 800 kilograma kokaina: Odale ih fotografije kojima su se hvalili na Facebooku

Jedan je policijski automobil jače razbijen, a ozlijeđenih nema, priopćeno je iz policije. Vozač kombija je nakon udarca u policijske automobile pobjegao. Zaustavljen je oko 11:30. Obavljena je pretraga vozila, a policija je u njemu pronašla kartonske kutije pune metamfetamina.

Policija je zaplijenila 273 kilograma te droge u vrijednosti od gotovo 140 milijuna američkih dolara. Zaplijenjen je i kombi i na njemu policija obavlja složen forenzički pregled.

26-godišnjak je uhićen i odveden u policijsku postaju Ryde. Odbijena mu je jamčevina i uskoro bi se trebao pojaviti na lokalnom sudu.