Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PO SAVJETU LIJEČNIKA

Aleksandar Vučić otkazao sve obveze, njegova savjetnica: "Predsjednikovo zdravlje nije bilo u redu..."

Aleksandar Vučić (Foto: AFP)
Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Aleksandar Vučić (Foto: Arhiva/AFP) Galerija 1/2 >>
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je sve obveze, izjavila je njegova savjetnica za medije. Tvrdi da je riječ o preumorenosti.

Predsjednik Srbije otkazao je svoje obaveze po savjetu liječnika, izjavila je Suzana Vasiljević, Vučićeva savjetnica za medije.

"Predsjednikovo zdravlje nije bilo u redu, a sutra navečer stiže Ursula Von der Leyen i preksutra smo u Nišu s njom, obilježavamo početak radova na novom željezničkom koridoru, nakon toga idemo u Dubai i svakodnevni problemi na Кosovu, tako da je morao malo stati.

Liječnici su predložili, da malo stane i napravi pauzu", rekla je Vasiljević u emisiji Euronews veče, javlja nova.rs.

Na pitanje treba li javnost biti zabrinuta Vasiljević je odgovorila: "Nadam se da će sve biti u redu, jednostavno je premorenost u pitanju". 

Vučićeva savjetnica je otkrila kako su sastanci zakazani za utorak s ambasadorima Rusije i Кine odgođeni za srijedu. Otkazan je i Vučićev najavljeni govor na dvodnevnoj konferenciji "Zapadni Balkan, jedna regija, jedno tržište - korak prema zajedničkom tržištu EU" u Novom Sadu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene