Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODGOVOR PREDSJEDNIKU

Vučić je uvjeren da će Srbija prestići Hrvatsku i da smeta Milanoviću: "On je izbor građana i to je njihova slika i prilika"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Zoran Milanović boravi u New Yorku gdje je, govoreći o Srbiji, rekao da je "najteža stvar" to što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić "bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih" i smatra to preprekom. Srbijanski predsjednik mu je odgovorio.

"Zoran Milanović je veliki i iskreni prijatelj Srbije. On čezne da Srbiju vidi u Europskoj uniji, a ja mu smetam i taj problem ćemo riješiti. Ali, sve to neće promijeniti činjenicu da će Srbija prestići Hrvatsku, a to će biti prije nego za četiri desetljeća. Odlučili smo da ih dostignemo, samo moramo vidjeti kada", rekao je Aleksandar Vučić nakon sjednice Savjeta o nacionalnoj sigurnosti.

Pročitajte i ovo Suci Ustavnoga suda 13 članova suda Tko su suci koji su donijeli odluku o Zoranu Milanoviću? Jedna je svečano otvarala lift, drugi se lažno predstavljao i bio osumnjičen za primanje mita Miroslav Šeparović i Zoran Milanović Parlamentarni izbori 2024. Milanović ne odustaje, čeka se Ustavni sud: Danas pada odluka

Kazao je kako neće odgovarati na Milanovićeve uvrede i da će nastaviti poštivati Hrvatsku.

"Da ga vrijeđam, ne pada mi na pamet. On je izbor građana i to je njihova slika i prilika", rekao je Vučić, prenosi portal B92.

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin se pak nije suzdržavao od uvreda i kazao je da Milanović ''spada u gluplje hrvatske političare''.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene