Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vodeći beogradski elektronički mediji i internetski portali beogradskog tiska objavili su u nedjelju na večer pobjedu Kolinde Grabar Kitarović u drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj.


'Hrvatski izborni foto-finiš: pobijedila Kolinda Grabar Kitarović', izvješćuje na internetskoj stranici Radio-televizija Srbije (RTS).

Vezani članci Slika nije dostupna Grabar Kitarović o 'neustavnoj' pobjedi: 'Ne mogu shvatiti zapravo o čemu je uopće riječ' Slika nije dostupna Stručnjaci: Treba brojati sve listiće, ali je pobjeda Grabar Kitarović pravno čista

'Josipović: Gospođa je pobjedila', naslov je TV B92, koji citira izjavu aktualnog predsjednika Hrvatske, navodeći da je Josipović priznao izborni poraz.

'Izbori u Hrvatskoj: Pobjedila Kitarović, Josipović priznao poraz', naslov je u "Blicu”, a 'Večernje novosti' odlučile su izvješće otvoriti porukom: 'Kolinda nova predsjednca Hrvatske; Josipović: Gotovo je, gospođa je pobijedila'.

Hrvatska dobila prvu predsjednicu u povijesti!

'Prvi nepotpuni rezultati: Pobjeda Grabar Kitarović', naslov je beogradske 'Politike', koja prenosi izvješće agencije Tanjug, dok je tabliod 'Kurir' uz naznaku 'Uživo, izbori u Hrvatskoj' istaknuo 'Josipović čestitao Kolindi Grabar Kitarović pobjedu'.

U Srbiji za sada nema službenih ocjena neslužbenih rezultata drugog kruga predsjedničkih izbora u Hrvatskoj. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook