Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve veći problem

Pravda na njihov način: Provalili u zatvor, oteli silovatelja i pretukli ga do smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema policijskom izvješću, muškarac je preminuo dok su ga vukli ulicom.

Indijska policija još uvijek pokušava uspostaviti red u gradu Dimapuru nakon linča muškarca uhićenog zbog sumnje u silovanje.

Pročitajte i ovo Vanja Gjorčevska Užasan zločin Isplivala mračna prošlost oca ubijene Vanje zbog koje je kćer predao otmičarima: "Bio je problematična osoba" Otmica Vanje Gjorčevske Kockar i narkoman Zastrašujući motiv otmice koja je završila Vanjinom smrću: Otac se htio dočepati bogatstva njezina slavnog djeda?

Velika skupina građana provalila je jučer u zatvor indijskog grada Dimapura. Iz njega su oteli muškarca uhićenog zbog sumnje u silovanje studentice, svukli su ga golog, vukli ga 6,5 kilometara po tlu i pretukli do smrti.

Prema policijskom izvješću, muškarac je preminuo dok su ga vukli ulicom prilikom čega ga je okupljena rulja gađala kamenjem.

Ubijeni muškarac identificiran je kao 35-godišnji prodavač rabljenih automobila. Uhićen je 25. veljače, dan nakon što je, navodno, više puta silovao studenticu s lokalnog sveučilišta za žene, javlja Daily Mail.

VIDEO Ovo je film kojeg pokušavaju zataškati od građana

Ovaj brutalan napad dogodio se usred vrlo kompleksne situacije u zemlji u kojoj je svakih 20 minuta jedna žena silovana te vrlo brzo nakon što je puštan dokumentarac 'India's daughter' koji se bavi upravo ovom problematikom.

Indijske vlasti zabranile su objavljivanje filma u svojoj zemlji, a sada su zatražili i od YouTubea da ga makne sa svojih stranica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene