Prema policijskom izvješću, muškarac je preminuo dok su ga vukli ulicom.


Indijska policija još uvijek pokušava uspostaviti red u gradu Dimapuru nakon linča muškarca uhićenog zbog sumnje u silovanje.

Vezani članci Branko Rafajac Ubojici djevojke u Malom Lošinju sud odredio prisilni smještaj u psihijatrijskoj ustanovi: Bio je u neubrojivom stanju Pogubljenje, ilustracija Prvi put nakon 68 godina: Pogubljena žena zbog otmice i ubojstva žene u osmom mjesecu trudnoće

Velika skupina građana provalila je jučer u zatvor indijskog grada Dimapura. Iz njega su oteli muškarca uhićenog zbog sumnje u silovanje studentice, svukli su ga golog, vukli ga 6,5 kilometara po tlu i pretukli do smrti.

Prema policijskom izvješću, muškarac je preminuo dok su ga vukli ulicom prilikom čega ga je okupljena rulja gađala kamenjem.

Ubijeni muškarac identificiran je kao 35-godišnji prodavač rabljenih automobila. Uhićen je 25. veljače, dan nakon što je, navodno, više puta silovao studenticu s lokalnog sveučilišta za žene, javlja Daily Mail.

VIDEO Ovo je film kojeg pokušavaju zataškati od građana

Ovaj brutalan napad dogodio se usred vrlo kompleksne situacije u zemlji u kojoj je svakih 20 minuta jedna žena silovana te vrlo brzo nakon što je puštan dokumentarac 'India's daughter' koji se bavi upravo ovom problematikom.

Indijske vlasti zabranile su objavljivanje filma u svojoj zemlji, a sada su zatražili i od YouTubea da ga makne sa svojih stranica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook