Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi je Irac tijekom putovanja u Australiji pao s broda u trenutku razmjenjivanja nježnosti sa svojom dragom. Ona je odmah isplivala na površinu, ali za njim se još uvijek traga.


Nesreća se dogodila kada su 23-godišnjak i djevojka slavili njegov rođendan. Sinoć su nešto iza 22 sata po lokalnom vremenu oboje pali s broda ‘Lady Brisbane’ u rijeku Brisbane kod Miltona, piše Australia news. Djevojka je odmah isplivala na površinu, ali mladić ne zna plivati, pa se strahuje da se mogao utopiti.

Vezani članci Avion, ilustracija Drama u Rusiji: Avion koji je nestao s radara pronađen nakon teškog slijetanja Frane Bebić, HGSS - 2 Spasilac GSS-a o nestalom Poljaku: "Polako gubimo utrku, ali nećemo odustati. Biokovo je ljeti najopasnije brdo u Hrvatskoj"

Jim Kelly, iz tvrtke Brisbane Cruises, kaže da je veoma uplašen za mladića. ‘Djevojka je odmah isplivala, ali još uvijek ne znamo gdje bio on mogao biti. Mi se još uvijek nadamo, policija ga traži. U pitanju je nekakav romantični trenutak. Malo su se ljubili, izmjenjivali nježnosti...’, rekao je Jim.

Ubrzo je pokrenuta potraga za 23-godišnjakom u koju je uključena obalna straža, policija, pa i helikopter.