Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Irac u Australiji

Potraga: Pao s broda dok se ljubio s curom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi je Irac tijekom putovanja u Australiji pao s broda u trenutku razmjenjivanja nježnosti sa svojom dragom. Ona je odmah isplivala na površinu, ali za njim se još uvijek traga.

Nesreća se dogodila kada su 23-godišnjak i djevojka slavili njegov rođendan. Sinoć su nešto iza 22 sata po lokalnom vremenu oboje pali s broda ‘Lady Brisbane’ u rijeku Brisbane kod Miltona, piše Australia news. Djevojka je odmah isplivala na površinu, ali mladić ne zna plivati, pa se strahuje da se mogao utopiti.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Jim Kelly, iz tvrtke Brisbane Cruises, kaže da je veoma uplašen za mladića. ‘Djevojka je odmah isplivala, ali još uvijek ne znamo gdje bio on mogao biti. Mi se još uvijek nadamo, policija ga traži. U pitanju je nekakav romantični trenutak. Malo su se ljubili, izmjenjivali nježnosti...’, rekao je Jim.

Ubrzo je pokrenuta potraga za 23-godišnjakom u koju je uključena obalna straža, policija, pa i helikopter.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene