Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima i žig iz Hrvatske

SLOVENAC TESTIRAO POŠTU Paket do Londona putovao preko tri kontinenta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radilo se o testu kojim se navodno željela ispitati ekspeditivnost slovenske pošte i poštivanje rokova dostave.

Paket koji je jedan korisnik poštanskih usluga iz Slovenije poslao u Veliku Britaniju na odredište je stigao preko tri kontinenta, opremljen poštanskim žigovima Rusije, Indije, Francuske, Egipta i Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jači od morfija, jeftiniji od heroina Zombi droga pred vratima Hrvatske, Europa u velikom strahu Domagoj Mikić i Walter Zakrajšek - 3 Blizu granice s Hrvatskom Završena akcija spašavanja: Otkriveno stanje speleologa, a spasilačka služba razmišljala je i o miniranju

Radilo se o testu kojim se navodno željela ispitati ekspeditivnost slovenske pošte i poštivanje rokova dostave, a rezultate eksperimenta mladi je Slovenac objavio na Facebooku. Tvrdi da je na različite adrese uputio ukupno 100 pošiljki, od kojih je samo 13 na cilj stiglo neoštećeno i u roku dostave. Tako je jedna od pošiljki od Slovenije do Njemačke putovala 21 dan iako se službeno jamči rok isporuke ne duži od tri dana.

KUPNJA PREKO NETA ILI OGLASNIKA: Ovako vas Hrvatska pošta sada štiti

Nakon što su objavljene tvrdnje izazvale veliku pozornost na društvenim mrežama, Pošta Slovenije pozvala je mladića da joj dostavi brojeve pošiljaka, te više podataka o svom eksperimentu. Pošta u priopćenju ističe da jamči brzu uslugu, ali da nema utjecaja na rokove dostave u inozemstvu i da mnogo toga ovisi i o zrakoplovnim linijama.

Nismo nepogrešivi i priznajemo pogreške kad se dogode, ali ne ako se iznose paušalno i bez dokaza, navode u slovenskoj pošti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene