Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasti upozoravaju

NAKON ODUŠEVLJENJA - OPREZ Nacistički vlak u kojem je navodno zlato možda je miniran?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlak je nestao nedaleko grada Wroclawa 1945. godine kada su mu se približavale sovjetske snage.

Dvojica muškaraca iz Poljske koji tvrde kako su pronašli davno nestali nacistički vlak, koji je navodno pun zlata, dragog kamenja i oružja, upozoreni su od lokalnih vlasti u Walbrzychu da bi vlak mogao biti miniran, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Gomila gnoja pred kućom ruskog diplomata - 2 Jasno poručili što misle VIDEO Rusku zastavu stavili na gnoj pa poručili: "Krajnje je vrijeme da ih protjeramo iz svoje zemlje!" Slika nije dostupna Pretražuju planine NACISTIČKO BLAGO Novi obrat u slučaju nestalog vlaka punog zlata

Vlak je navodno nestao nedaleko dvorca Ksiaz u Walbrzychu, a vjeruje se da je skriven u jednom od nebrojenih tunela koje su nacisti izgradili na tom području te da je u njemu skriveno oko 300 tona zlata. Vlak je nestao nedaleko grada Wroclawa 1945. godine kada su mu se približavale sovjetske snage.

TAJNI PODZEMNI TUNELI ZA OBRANU OD NACISTA Nije htio dozvoliti da mu Nijemci plove pred nosom

Ovim potencijalnim otkrićem trenutno se bave odvjetnici, vojska, policajci i vatrogasci. Naime na tom se području nikad nisu vršila neka veća iskapanja pa ne znaju što bi ih moglo očekivati. Postoji velika opasnost od nakupljanja metana što bi moglo rezultirati eksplozijom, a sada je stiglo i upozorenje o tome da su nacisti vlak možda i minirali, pa se cijelom slučaju pristupa s oprezom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene