Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nude 20.000 funti

Policija u potrazi za monstrumom, strahuju da bi mogao opet napasti: U bolnici silovao staricu do smrti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija ponudila 20.000 funti onome tko pomogne naći ubojicu i silovatelja bespomoćne žene u bolnici.

Policijska uprava Lancashirea objavila je da nudi 20.000 funti onome tko sudjeluje u pronalasku ubojice i silovatelja 75-godišnje žene. Zločin je počinjen dok se žena oporavljala od moždanog udara u bolnici.

U studenom 2018. godine 75-godišnja Valerie Kneale doživjela je moždani udar i završila u bolnici. Nekoliko dana nakon nesreće posjetila ju je obitelj, koja je htjela provesti noć uz Valerie, no iz bolnice su rekli da za tim nema potrebe. Istu noć pacijentica je doživjela novi moždani udar i preminula. Postumnom istragom utvrdilo se da je moždanom udaru prethodilo unutarnje krvarenje koje je izazvano napadom, najvjerojatnije seksualnim, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Hayim Nissim Cohen jedan je progovorio Otac iz pakla: Posvojio 9 dječaka i silovao ih, a kad bi odbili, kazna je bila užasna

Pročitajte i ovo Ilustracija strašan zločin Milena je silovana i pronađena na livadi, umrla je od teških ozljeda: Uhićen vratar nogometnog kluba

U misteriozni slučaj uključila se i policija, koja već pet godina ne može pronaći krivca i poručuje: "Ovo je djelo predatora za kojeg je moguće da je i prije učinio napade slične prirode te možda s time nastavi." 

Za vrijeme istrage uhićena je jedna osoba pod sumnjom da je ubojica, no kasnije je puštena na slobodu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene