Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedan je progovorio

Otac iz pakla: Posvojio 9 dječaka i silovao ih, a kad bi odbili, kazna je bila užasna

Hayim Nissim Cohen
Hayim Nissim Cohen Foto: Facebook
Samohrani otac promovirao je posvajanje i religiju, a zapravo je devetoricu posvojenih dječaka svakodnevno zlostavljao i silovao. Jedan od njih odlučio je progovoriti...

Samohrani otac i rabin iz Hustona Hayim Nissim Cohen, koji je stekao slavu nakon što je odlučio posvojiti devetoricu dječaka, osumnjičen je za silovanje i zlostavljanje. Osim toga, 38-godišnjak je optužen i za lažiranje teških bolesti i judizma.

Informacija je u javnost izašla preko podcasta tako što je jedan od sinova anonimno nazvao i iznio svoju priču u kojoj tvrdi da je gotovo svakodnevno silovan još od svoje 11. godine. Sve to učinio je preko zamjenskog telefona kako Cohen to ne bi primijetio, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašan zločin Milena je silovana i pronađena na livadi, umrla je od teških ozljeda: Uhićen vratar nogometnog kluba

Voditelji podcasta kasnije su nazvali policiju i ona je uspjela detektirati odakle je poziv upućen. Kada je policija izašla na teren, dječak je negirao da je ikoga zvao, no nakon puštene telefonske snimke gledao je u pod i tresao se od straha. U konačnici je priznao da je on prijavio Cohena.

Posvojeni dječaci izjavili su da ih je otac većinu dana držao u sobi, a nakon što bi izašli van, tjerao ih je na bludne radnje. Kad bi odbili, špricao ih je suzavcem.

Odvjetnica iz odjela za zločine protiv djece Janna Oswald smatra da je Cohen koristio religiju i svoj invaliditet kako bi prekrio svoju prirodu i zločine koje je činio.

Pročitajte i ovo Ilustracija FBI nudi nagradu Naoružani napadači ubili jednu osobu i oteli četvero ljudi: Išli su na operaciju skidanja sala, a otmičari su ih zamijenili za krijumčare droge

Cohen je policiji poznat od ranije kada ga je za seksualno uznemiravanje 2019. godine optužila studentica na razmjeni iz Španjolske koja je boravila kod njega.

Osim toga, uopće nije invalid niti rabin, što su potvrdili dječaci: 

"Invalidska kolica koristio bi samo kada bi netko došao ili kada bi izlazio u javnost."

Na društvenim mrežama skupio je više od 200.000 pratitelja, a sadržaj se uglavnom sastojao od religijskog načina života i poticaja da se udome djeca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene