Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravda je spora, ali dostižna

Policija nakon 58 godina uhitila 78-godišnjeg muškarca: Nećete vjerovati što je ukrao

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon 58 godina policija je uhitila 78-godišnjeg muškarca koji je 1965. godine optužen da je ukrao dva bivola i tele.

Policija je nakon 58 godina uhitila 78-godišnjaka koji je 1965. godine u južnoj indijskoj državi Karnataka ukrao dva bivola i tele.

Ganapati Vitthal Wagore imao je 20 godina kada je s još jednim muškarcem uhićen zbog navodne krađe. Policija je navela da su muškarci pušteni uz jamčevinu, ali nakon toga su nestali i nije im se moglo ući u trag. Suučesnik je preminuo 2006. godine.

Pročitajte i ovo Ručna bomba pronađena u Varaždinu - 2 Policija na terenu Muškarac u Varaždinu pronašao granatu i spriječio moguću tragediju: Nije imala osigurač i bila je vrlo opasna

Slučaj je bio zaboravljen, no ponovno je otvoren prošlog mjeseca kad je policijski tim odlučio pregledati stare dosjee istraga koje su i tijeku te su naletjeli na ovaj slučaj. Nakon toga su odlučili da će još jednom pokušati pronaći muškarce.

"Moji kolege počeli su se raspitivati među stanovnicima sela Umarga", rekao je Chennabasavanna Langoti, policijski načelnik okruga Bidar, za BBC.

Pročitajte i ovo Jaahnavi Kandula Sramotno ponašanje VIDEO Policijski auto pregazio i ubio studenticu, a policajac zbijao šale: "Samo napiši ček, imala je ograničenu vrijednost"

Policija je zatim pronašla staricu koja im je otkrila da je Wagore još uvijek živ te ih je uputila u selo Thakalagaon što je bio najveći trag u posljednjih pet desetljeća.

Nakon toga, policija se uputila u selo gdje je u hramu pronašla krivca te ga odvela pred sud, koji ga je zbog starosti pustio uz jamčevinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene