Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramotno ponašanje

VIDEO Policijski auto pregazio i ubio studenticu, a policajac zbijao šale: "Samo napiši ček, imala je ograničenu vrijednost"

Jaahnavi Kandula
Jaahnavi Kandula Foto: GoFoundMe
Policajac iz Seattlea koji je bio pozvan na intervenciju u kojoj je patrolni automobil udario i ubio 23-godišnju studenticu, zbijao je šale na račun poginule.

Policajac iz Seattlea šalio se i prasnuo u smijeh nakon što je stigao na intervenciju u kojoj je policijski auto pregazio 23-godišnju studenticu Jaahnavi Kandulu 23. siječnja 2023. godine.

U tijeku je istraga nakon što su kamere s tijela policajca otkrile sramotno ponašanje Daniela Auderera koji je bio poslan na mjesto nesreće nakon što je patrolni auto policije pregazio studenticu.

Pročitajte i ovo Tvrtka nagradila zaposlenika za 30 godina rada - 1 Novim autom na stari posao Radniku za 30 godina vjernosti šef poklonio automobil: "Nije sve u šoldima, nekad je važniji pošteni odnos"

"Mrtva je", rekao je policajac prije nego se nasmijao. "Ne, to je obična osoba, samo napiši ček. Jedanaest tisuća dolara. Ipak je imala 26 godina. Imala je ograničenu vrijednost", dodao je i ponovo prasnuo u smijeh. 

Mladu indijsku studenticu udario je i ubio policijski automobil dok je prelazila ulicu. Policajac koji je upravljao automobilom navodno je vozio 119 kilometara na sat, a nakon udara tijelo studentice odbačeno je više od 30 metara, prenosi BBC

 

 

Sramotno ponašanje policajca otkriveno je sasvim slučajno tijekom rutinskog pregledavanja materijala koji su zabilježile kamere s tijela policijskog službenika, a sad je pokrenuta istraga. 

Pročitajte i ovo Kim Jong Un i Vladimir Putin - 2 Susret u Moskvi Kim Jong Un pozvao Putina u Sjevernu Koreju: "Nastavljamo povijest i tradiciju prijateljstva"

Policajac se pokušao obraniti rekavši da su njegovi komentari izvučeni iz konteksta. U svojoj pisanoj izjavi za radijskog voditelja Jasona Rantza, poručio je da su njegovi komentari bili imitacija kako bi gradski odvjetnici mogli reagirati na ovaj nesretan slučaj. 

Policijska komisija Seattlea i nadzorna agencija opisali su snimke kao "srceparajuće i šokantno bezosjećajne."

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene