Obavijesti Video Pretražite Navigacija
riješen slučaj

Reprezentativcu opljačkali stan i ukrali 130 tisuća eura: Policija otkrila tko su lopovi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Navodni prijatelji opljačkali su stan bivšeg tenisača i reprezentativca iz Jugoslavije i oštetili ga za više od 130 tisuća eura. Splitska policija uhvatila je počinitelje i riješila cijeli slučaj u samo nekoliko dana.

Splitska policija riješila je slučaj pljačke na području Splita u kojoj je pokraden bivši tenisač. Iz stana mu je ukradeno više komada odjeće, osobnih predmeta, tri bicikla, razni skupocjeni uređaji te veći broj umjetničkih slika.

Šteta se procjenjuje na više od 130 tisuća eura, a lopovi su navodno prijatelji 63-godišnjeg vlasnika.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća kod Križevaca - 2 Kod Križevaca Nakon tragične prometne nesreće proglašena trodnevna žalost: "Otišle su tri obitelji, ne tri mlada života. Trebali su osnovati obitelj"

Kako Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje, radi se o 42-godišnjakinji i 26-godišnjaku koji su znali da je bivši tenisač često izvan Splita na duže vrijeme pa su odlučili iskoristiti priliku.

Iz policije su rekli da je dovršeno kriminalističko istraživanje te da je potvrđena sumnja da su 42-godišnjakinja i 26-godišnjak ostvarili obilježja kaznenog djela teške krađe.

Pročitajte i ovo Potres u Maroku Utrka s vremenom Potres u Maroku: Neka su mjesta potpuno nestala, a gotovo svi stanovnici poginuli. Ljudi su očajni i bijesni

Nakon podnesene prijave o provali, policijski službenici su u samo nekoliko dana utvrdili identitet osoba te ih uhitili. Osim toga, pronašli su i većinu otuđenih stvari. Lopovi će uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku, a prijeti im kazna zatvora od jedne do osam godina.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene