Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voajer u uniformi

Policajac iz helikoptera snimao parove koji se seksaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zloupotreba oca dvoje djece možda bi ostala neotkrivena da se nije razveo od supruge koja je o svemu obavijestila njegove kolege.

Policajac Adrian Pogmore (48) suspendiran je zbog optužbi da je koristio službeni helikopter, odnosno kameru koja je u njemu postavljena, za snimanje parova koji su se seksali na javnom mjestu, piše Metro.co.uk.

Pročitajte i ovo Maloljetnici privedeni zbog zlostavljanja vršnjaka Privela ih policija Vršnjaci vrijeđali, tukli i ponižavali 14-godišnjaka: Jedan sve snimao i proširio društvenim mrežama Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

Otac dvoje djece, zaposlen u policiji u Južnom Yorkshireu, navodno se razišao od supruge Lesley (49), a upravo je ona o svemu obavijestila policiju. Muškarac je sada suočen s disciplinskim mjerama i optužbama za voajerizam.

FOTO Seksualni skandal koji je postao senzacija ne jenjava

'Policajac je suspendiran nakon tvrdnji da je neovlašteno koristio našu opremu za snimanje', rekao je glasnogovornik policije.

Helikopter i kameru je zloupotrijebio 2008. godine, ali priča je došla do njegovih kolega tek nakon nedavnog razvoda od supruge. Predmet istrage je bio i drugi časnik koji je u vrijeme incidenta bio u helikopteru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene