Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Jedna uhićen, drugi u bijegu

PANIKA U TRGOVAČKOM CENTRU Muškarci s mačetama izazvali stampedo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružane policijske snage stigle su u subotu poslijepodne u trgovački centar u Bromleyu zbog dvojice muškaraca naoružanih mačetama.

Nekoliko je kupaca snimilo prizore panike, stampeda i policije koja uhićuje jednog od muškaraca u subotu poslijepodne u trgovačkom centru u južnom Londonu, u četvrti Bromley.

Pročitajte i ovo Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!" Ilustracija Napad u Londonu Užasan incident nakon sudara: Devet osoba zalio korozivnom tvari, žena i dvoje male djece prebačeni u bolnicu

Tijekom jednog od popularnijih dana rasprodaje u Velikoj Britaniji policiji je dojavljeno da je u trgovačkom centru muškarac naoružan mačetom, te da je nastao panični stampedo kupaca.

Ispostavilo se da se radi o 'svađi dvojice muškaraca', kako je to okarakterizirala policija, a oba su bila naoružana mačetama. Jedan je uhićen, on je ujedno zadobio i manje ozljede glave u svađi s drugim muškarcem koji je pobjegao s mjesta događaja, a policija traga za njim, javlja Sky News.

STRAVIČNO Trenutak kada je u prepunoj dvorani Bataclan nastao pakao

35-godišnji Keith Moon bio je u kupovini sa suprugom kada je izneneda ugledao rijeku prestravljenih kupaca kako bježe prema izlazu trgovačkog centra. Kaže kako je malo kasnije vidio čovjeka koji je krvario iz rane na glavi, te kojeg je privodila policija. Policajci su, kaže ovaj muškarac, nosili dugačku mačetu.

'Bilo je jako kaotično i zastrašujuće. Isprva smo mislili da se radi o terorističkom napadu, neki su spominjali muškarca s mačetom, a vi nemate pojma što se događa, stvarno zastrašujuće', kaže Keith.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene