Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je pojeo 43 palačinke i pobijedio u natjecanju, Boris Isajev umro je dok se penjao na pozornicu kako bi preuzeo nagradu u Černjakovsku, prenijeli su ruski mediji.


U sklopu Tjedna maslaca u Černjokovskom, tijekom kojeg Rusi peku palačinke i priređuju javna natjecanja u njihovom jedenju, dogodila se tragedija kada je umro pobjednik koji je pojeo najviše, odnosno 43 palačinke. Pokazao se kao najbolji natjecatelj kada je sa stola pojeo sve palačinke koje je žiri stavio pred natjecatelje, piše blesk.cz.

Vezani članci Akcija Boranka - 4 Priznanje za hrvatske izviđače: Kampanja Boranka dobila nagradu Europski građanin Nekadašnji argentinski predsjednik, Carlos Menem Preminuo bivši argentinski predsjednik Carlos Menem: Bio je osuđen zbog izvoza oružja u Hrvatsku

Okupljeni su ispričali kako se Boris počeo penjati na pozornicu, pao je na koljena i počeo se gušiti, na usta mu je navirala pjena. Pokušali su mu pomoći, ali nisu uspjeli. Ubrzo je stigla hitna pomoć koja ga je pokušala oživjeti reanimacijom, ali bez uspjeha. Istražni sudac naredio je obdukciju, a okupljeni nastavili sa slavljem.