Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna vozačica pritvorena je zbog napada na prometnog policajca na dužnosti. Sve su snimile nadzorne kamere.


Incident se dogodio 10. svibnja u kineskom gradu Jinanu u provinciji Shandong.

Vezani članci Vuk napao psa Uznemirujuća snimka ledi krv u žilama: Vuk napao psa pred kućom, ubio ga i otkinuo s lanca Benzinska Vozačica ima inovativan i užasno neučinkovit način punjenja rezervoara

>> Automobil 'pokosio' prometnog policajca

Taj je dan crveni automobil marke Santana prolazio pokraj prometnog policajca Yua Qiana. Potom se zaustavio i krenuo unazad i stao točno ispred njega. Iz automobila je izašla vozačica i udarila prometnog policajca. Dok se saginjao kako bi podignuo kapu koja mu je pala na pod žena ga je još nekoliko puta udarila u glavu. Policajac je ostao miran i nije joj vratio, a zbog incidenta je blokirana prometnica dok nije stiglo još prometnih policajaca koji su ženu i priveli.

'Zaustavila je automobil i počela me vrijeđati. Kazao sam joj da se ponaša pristojno i vratio se poslu, no ona je izašla iz automobila i udarila me u lice. Pala mi je kapa i dok sam se saginjao udarila me još nekoliko puta', ispričao je Yu koji je pretrpio lakše ozljede i vratio se na dužnost nakon što mu je ukazana liječnička pomoć.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.