Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slon je srušio zidove sobe u kojoj je bila 10 mjeseci stara djevojčica. No kada je malena zaplakala, slon ju je počeo spašavati. Svi su u čudu gledali kako životinja nježno pomiče cigle i kamenje...


Podivljali slon uništio je kuću u jednom indijskom selu, a onda se u nju vratio kako bi spasio dijete koje je ostalo zarobljeno u ruševinama. Dipak Mahato i njegova supruga Lalita kažu da je slon napao kuću, a onda spasio njihovu desetomjesečnu kćer. Obitelj je večerala kada su se iz spavaće sobe začuli zvukovi urušavanja, piše Independent.

VIDEO Zastrašujući napad slona!

Vezani članci Policijske lisice, ilustracija Mladić u Splitu čašom gađao policajca koji je s inspektorima obilazio ugostiteljski objekt Posljedice monsunskih kiša u Indiji - 2 Zapad Indije potopile obilne kiše: Živote je izgubilo najmanje 125 osoba, za nestalima traga vojska i mornarica

'Potrčali smo provjeriti i šokirali se kada smo vidjeli zid u komadićima i slona kako stoji iznad našeg djeteta', rekao je Dipak i dodao da je djevojčica plakala, a oko nje su posvuda ležali komadi zida.

'Slon je krenuo dalje, ali kada je naše dijete opet zaplakalo vratio se i počeo uklanjati otpad', priča otac. Lalita kaže da su u čudu gledali kako životinja nježno pomiče cigle i kamenje. Djevojčica je prevezena u bolnicu i očekuje se njezin potpuni oporavak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook