Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kljovom ženi izbo bedra

VIDEO Zastrašujući napad slona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka Sarah Brooks nakon napada slona završila je u bolnici. Njezini roditelji zaradili su lakše ozljede, a njezin automobil je uništen. Napad su snimili putnici iz obližnjeg vozila koji su pobjegli čim su vidjeli napad slona.

Britanka Sarah Brooks puštena je iz bolnice nakon što je preživjela zastrašujući napad slona tijekom safarija u Južnoj Africi, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Slon joj je kljovama izbo bedra, a njezini roditelji koji su također bili u automobilu u vrijeme napada zaradili su lakše ozljede.

Šokantni napad snimili su putnici iz obližnjeg vozila.

VIDEO Kada slon poljubi mladenku!

'Naravno da su bili potpuno prestrašeni, ali i zahvalni jer su ostali živi', komentirao je incident Willieam Mabasa, direktor parka i dodao kako je slon ženin automobil pretvorio u olupinu.

Inače, ovo nije prvi put da je slon prevrnuo auto u južnoafričkom parku. U travnju je napao vozilo u kojem je bilo dvoje turista iz Kine, od kojih je jedan završio u kritičnom stanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene