Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Podivljali Filipinac mačetom pobio 10, ranio 19 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani Filipinac u mahnitom je pohodu u subotu mačetom izmasakrirao deset i ranio 19 osoba na otoku Samar u središnjem dijelu zemlje, objavio je šef lokalne policije.

Inspektor Ancieto Tecobobolan, zapovjednik policije u gradu Calbayog, izjavio je da je pijani muškarac išao od kuće do kuće u svome selu Gadgaran i nasumce napao desetke osoba, od kojih su neki bili njegovirođaci.

Pročitajte i ovo Shellyne Rodriguez stavila mačetu pod novinarov vrat Uznemirujuće snimke VIDEO Pokucao joj na vrata, a ona mu pod vrat stavila mačetu: Profesorica po ulici natjeravala novinara i fotografa Klasična gimnazija u Križanićevoj ulici u Zagrebu Najavljena žalba Mladiću koji je s mačetom upao u zagrebačku gimnaziju određeno mjesec dana istražnog zatvora

"Osam osoba, uključujući petoro djece, ubijeno je na spavanju", rekao je Tecbobolan dodavši da je još dvoje umrlo u bolnici.

Nakon što je napao rodbinu u dvije kuće, pobješnjeli Filipinac uletio je u kuću u kojoj su seljani oplakivali svog preminulog susjeda.

Tecbobolan je rekao da je ranjeno ukupno 19 osoba i da se ubojica na kraju predao susjedu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene