Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivša misica

Zločin koji je šokirao BiH: Počinje suđenje fatalnoj Suniti, sumnjiče je da je ubila poznatog poduzetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša miss Hercegovačko-neretvanske županije osumnjičena je da je u listopadu 2019. ubila mostarskog ugostitelja. Zatim je bježala policiji, a u bijegu je slomila obje noge.

Na sudu u Mostaru u utorak je održano predraspravno ročište u predmetu protiv Sunite Hindić Bošnjaković (21), osumnjičene da je ubila mostarskog poduzetnika Ninu Ivankovića (55), piše Dnevni avaz.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Ilustracija Osuđen je Pretukao kćer pa jeo brzu hranu dok je ona umirala, njezino tijelo nikad nije nađeno: "On je čudovište i zaslužuje provesti ostatak života u zatvoru"

Na ročištu je odlučeno da suđenje počinje u petak, 22. svibnja, čitanjem optužnice i iznošenjem uvodnih riječi. Sunita se danas nije pojavila na sudu. 

Bivša miss Hercegovačko-neretvanske županije osumnjičena je da je u listopadu 2019., ubila Ivankovića, inače vlasnika motela Villa Ivanković u Buni blizu Mostara.

Sunita je navodno teško ozlijedila obje noge bježeći pred policijom. Nakon ubojstva skočivši sa zida kraj motela, slomila je kosti obaju stopala. 

Poznati ugostitelj ubijen je iz vatrenog oružja u svom motelu. Uz tijelo je nađen pištolj. Prvo se mislilo da je riječ o samoubojstvu, ali kasnije je policija odbacila tu pretpostavku.

Sunitu su dan nakon ubojstva, u okolici Mostara tražile sve raspoložive policijske snage. Obaviještene su i policijske snage drugih županija. No na kraju se sama predala.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene