Bivša miss, Sunita Hindić, osumnjičena za ubojstvo mostarskog ugostitelja - 2
Bivša miss, Sunita Hindić, osumnjičena za ubojstvo mostarskog ugostitelja - 2 Foto: Denis Kapetanović/Pixsell

Bivša miss Hercegovačko-neretvanske županije osumnjičena je da je u listopadu 2019. ubila mostarskog ugostitelja. Zatim je bježala policiji, a u bijegu je slomila obje noge.


Na sudu u Mostaru u utorak je održano predraspravno ročište u predmetu protiv Sunite Hindić Bošnjaković (21), osumnjičene da je ubila mostarskog poduzetnika Ninu Ivankovića (55), piše Dnevni avaz.

Vezani članci Počelo suđenje Andriji Drežnjaku za ubojstvo socijalne radnice i pravnika - 2 Suđenje za dvostruko ubojstvo u Đakovu: "Rekla mi je da sam dosadan i smijala se, onda sam ju ubio. Pištolj sam kupio na tržnici" Ubojstvo u Đakovu (Foto: Dnevnik.hr) Gotovo je godinu dana prošlo od strašnog ubojstva u Centru za socijalnu skrb u Đakovu: Koliko su socijalni radnici danas sigurni?

Na ročištu je odlučeno da suđenje počinje u petak, 22. svibnja, čitanjem optužnice i iznošenjem uvodnih riječi. Sunita se danas nije pojavila na sudu. 

Bivša miss Hercegovačko-neretvanske županije osumnjičena je da je u listopadu 2019., ubila Ivankovića, inače vlasnika motela Villa Ivanković u Buni blizu Mostara.

Sunita je navodno teško ozlijedila obje noge bježeći pred policijom. Nakon ubojstva skočivši sa zida kraj motela, slomila je kosti obaju stopala. 

Poznati ugostitelj ubijen je iz vatrenog oružja u svom motelu. Uz tijelo je nađen pištolj. Prvo se mislilo da je riječ o samoubojstvu, ali kasnije je policija odbacila tu pretpostavku.

Sunitu su dan nakon ubojstva, u okolici Mostara tražile sve raspoložive policijske snage. Obaviještene su i policijske snage drugih županija. No na kraju se sama predala.