Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Ozlijedila se bježeći

Slomljene joj noge: Fatalnu misicu osumnjičenu za ubojstvo vlasnika hotela naoružani policajci dovezli na pregled

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sunita Hindić-Bošnjaković osumnjičena je da je ubila mostarskog vlasika motela. Prvo je bježala, a zatim se predala policiji, tvrdeći da su joj obje noge slomljene. U mostarsku bolnicu došla je iz zatvora.

Policajci s maskama preko glave i dugim cijevima dovezli su u srijedu ujutro na pregled u mostarsku bolnicu bivšu Miss Hercegovačko-neretvanske županije Sunitu Hindić-Bošnjaković, osumnjičenu za ubojstvo vlasnika motela iz Mostara. 

U bolnicu je stigla iz zatvora. 

U pritvoru je jer se sumnja da je početkom listopada ubila Nina Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“, u Buni blizu Mostara.

Sunita je navodno teško ozlijedila obje noge bježeći pred policijom koja ju je tražila zbog sumnje u ubojstvo.

Navodno je, nakon ubojstva, skočivši sa zida kraj motela slomila kosti oba stopala. Što je prethodilo ubojstvu, tko je sve prisustvovao, tko joj je pomogao u bijegu, te kako je pored policijske potjere uspjela prevaliti toliki put, predmetom je istrage, piše Bljesak.info.

Portal navodi i da se njena obrana protivila pritvoru jer su joj slomljene noge pa ne može bježati. Sudac je ipak uvažio prijedlog Tužiteljstva u kojem je navedeno da postoji mogućnost bijega osumnjičene, s obzirom na to da je često mijenjala adrese stanovanja, te da je usprkos ozljedi u vrlo kratkom razdoblju uspjela pobjeći na travničko područje, piše dalje ovaj portal.

Pritvor joj ističe 4. studenog pa je zatraženo produljenje za još dva mjeseca.

"Sunita bolje živi nego vi svi skupa"

Nino Ivanković, poznati mostarski ugostitetlj ubijen iz vatrenog oružja u svom motelu. Uz tijelo je nađen pištolj. Prvo se mislilo da je riječ o samoubojstvu, ali kasnije je policija odbacila tu pretpostavku. 

Sunitu su dan nakon ubojstva, u okolici Mostara tražile sve raspoložive policijske snage. Obaviještene su i policijske snage drugih županija. No, na kraju se sama predala.

Hindić-Bošnjaković često su, pišu BIH mediji, viđali u "Vili Ivanković" na Buni. Osim što je bivša Miss, Sunita je za sebe govorila i kako je pjevačica te da je već snimila nekoliko pjesama. Objavila je i video na Youtubeu u kojem se obračunava s onima koji je napadaju.

"Sunita bolje živi nego svi vi skupa. Kada budete imali par hiljada eura u džepu onda mi se javite. Do tad, draga moja djeco, prođite se mene", poručila im je.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene