Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naručili vlastito ubojstvo

Plaćenom ubojici dvojice svećenika 40 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plaćenog ubojicu, kojeg su za vlastito ubojstvo angažirala dvojica kolumbijskih svećenika, sud u Bogoti osudio je na 40 godina zatvora. Svećenici su platili za vlastito ubojstvo nakon neuspješnog pokušaja samoubojstva.

Prema priopćenju suda, optuženi je proglašen krivim za ubojstvo i nezakonito posjedovanje oružja. Njegovom suučesniku, koji je također priznao zločin, sudit će se kasnije.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

>> U Austriji oko 500 djece plod tajnih ljubavnih veza svećenika

Dvojica plaćenika prošle su godine dobila su 15 milijuna pesosa (više od 8.000 dolara) od dvojice svećenika koji su donijeli odluku da zajedno okončaju život nakon što je jedan od njih zaražen virusom AIDS-a.

>> Svećenici kastrirali djecu da ih ‘izliječe’ od homoseksualnosti?

Svećenici u dobi od 35 i 36 godina, vrlo cijenjeni u svojim župama, pronađeni su mrtvi u automobilu u Bogoti u siječnju 2011. godine. Istražitelji su ubrzo otkrili da su svećenici angažirali ubojice nakon neuspješnog pokušaja samoubojstva. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene