Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Srbiji

Pitbull djevojčici odgrizao uho

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnjoj djevojčici pitbull je odgrizao uho.

Stravičan slučaj dogodio se jučer u Ulici Vlade Ilića na Karaburmi u Srbiji, piše Press. Djevojčica se s bakom šećući ulicom vraćala iz vrtića, pas je skočio na ogradu koja nije bila dobro zatvorena, oborio dijete na tlo, zgrabio ju za glavu i odgrizao uho.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem"

Djevojčici su u pomoć pritrčali prolaznici i zgrabili psa, a malenu prevezli u Hitni centar. Nakon toga, prebačena je u bolnicu gdje će joj biti napravljena rekonstrukcija uha.

'Taj pas je imao već četiri, pet incidenata. Star je sedam mjeseci, a nasrtao je i na prolaznike i druge pse. Bilo je pitanje trenutka kada će nekoga napasti. Mi imamo psa, i moja unuka je odrasla pored njega i ne boji se životinja. Ovakvi psi su opasni, nakon ovog incidenta psa su odveli u šinteraj i nadam se da će ga tamo uspavati', rekao je djed djevojčice.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene