Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnik nije potvrdio

Pistorius nudi novčani sporazum roditeljima žrtve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnoafrički paraolimpijski šampion Oscar Pistorius nastoji postići financijski sporazum s roditeljima svoje pratilje Reeve Steenkamp, koju je ubio na Valentinovo 2013., kako bi izbjegao građansku parnicu, izvješćuje južnoafrički dnevnik.

Jedan od njegovih odvjetnika Kenny Oldwage, kojeg citira dnevnik Times, odbio je potvrditi informaciju i suzdržao se od svakog komentara.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Slika nije dostupna Epilog u četvrtak Pistoriusa čeka presuda 'sutkinje posebno osjetljive na zločine nad ženama'

>> Oscar Pistorius optužen za ubojstvo s predumišljajem

Po pisanju novina, odvjetnici sportaša žele da se afera riješi prije početka suđenja na kaznenom sudu koje se treba održati u ožujku 2014. Nude obeštećenje zbog gubitka prihoda i moralne patnje.

Reeva Steenkamp, koja bi 19. kolovoza navršila 30 godina, bila je top-model poznat u JAR-u i imala solidne prihode. S polubratom financijski je pomagala umirovljene roditelje.

Južnoafrički tisak tvrdi da roditelji traže tri milijuna randa (220.000 eura) odštete i kamata. Manekenku je u noći s 13. na 14. veljače Pistorius ubio s više metaka kroz zatvorena vrata kupaonice u svojoj rezidenciji u Pretoriji.

Unatoč amputiranim nogama u visini koljena, Pistorius je postao slavan kao paraolimpijski trkač koji je sudjelovao i na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. gdje je trčao u polufinalu utrke na 400 metara te u finalu na 4x400 metara. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene