Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oteta s namjerom

Pismo pedofila: Madeleine otela banda Roma za par bez djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je bio osumnjičen za upletenost u nestanak djevojčice Madeleine McCann na samrti je rekao da zna što se dogodilo.

Raymond Hewlett je svom sinu u pismu napisao da nije povezan s Madeleinim nestankom, ali da zna da ju je na nečiji zahtjev otela banda Roma. Hewlett je umro od raka, a iza sebe ima dosje zbog silovanja i iskorištavanja djece. Tvrdio je da je nestalu djevojčicu vidio dva puta 2007. godine.

Pročitajte i ovo Zapljena u Španjolskoj Pljačkali luksuzne kuće Uhvaćena banda bivših vojnika iz istočne Europe: "Koristili su svoje vještine, djelovali su brzo i efikasno" Ilustracija Podignuta optužnica Pala balkanska narkobanda: Uhodana skupina dilala drogu i oružje, zaradila najmanje pola milijuna eura

No za informaciju o Madeleinoj lokaciji tražio je tisuće funti. Privatni detektivi koje su unajmili roditelji djevojčice odbili su njegov zahtjev. Raymondov sin tvrdi da mu je očevo pismo dostavio tajanstveni muškarac, tjedan dana nakon što mu je otac preminuo u travnju. Wayne nije s ocem kontaktirao 20 godina, a tvrdi da je njegov otac izričito tvrdio da nema veze s nestankom djevojčice, ali da zna tko je to učinio.

>> VIDEO: Tri godine od nestanka Maddie nova snimka

'Rekao je da se neki njegov dobri prijatelj Rom kojeg je znao iz Portugala napio i sve mu ispričao o otmici,' rekao je Wayne. Dodao je da se ta banda duže vrijeme bavila otmicama djece za parove koji ih nisu mogli imati. 'Maddie je bila ciljana. Fotografirali su djecu i slali je ljudima koji su ih unajmil. I onda su oni rekli da ili ne.' Privatni detektivi su zainteresirani za tu priču i spremaju se ispitati 40-godišnjeg Wayna. Wayne je spalio pismo jer ga je živciralo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene