Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena nova fotografija

VIDEO: Tri godine od nestanka Maddie nova snimka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji nestale Britanke Madeleine McCann na treću godišnjicu nestanka djevojčice, zahvalili su svima koji su bili uz njih.

U poruci objavljenoj na internetskoj stranici, Kate i Gerry McCann napisali su kako će za kćerkom tragati koliko god to bude potrebno. 'Bez Madeleine smo već tri godine, ali nismo na kraju, daleko od toga', napisali su roditelji djevojčice. Madeleine je nestala iz portugalskog odmarališta Praia da Luz, 2007., kada je imala tri godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna McCannovi pregovaraju o snimanju filma o potrazi za Maddie Slika nije dostupna Madeleineini roditelji: 'Dokazat ćemo svoju nedužnost'

>> 'Znam gdje se nalazi Madeleine McCann'

'Znamo da ne bismo mogli postići ovoliko bez pomoći. Godišnjice nikada nisu lagane, ali i dalje ćemo raditi na tome da pronađemo Madeleine, s istom odlučnošću i izdržljivosti dok god to bude potrebno. Obitelj je objavila video koji pokazuje kako par pokušava pronaći nestalu kćer tijekom protekle tri godine. U njemu je i nova fotografija Madeleine. Na njoj se vidi kako se djevojčica igra maminom šminkom, a u kosi ima ružičastu vrpcu i zlatnu ogrlicu.

Prošlog su tjedna Kate i Gerry kazali kako smatraju da su britanske vlasti odustale od potrage za njihovom kćerkom te da je aktivno nisu tražili 'već dugo vremena'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene