Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Michael Hoebel zrakoplov je, tvrdi, pronašao proučavajući satelitske snimke dostupne javnosti.


Gotovo dva mjeseca prošla su od nestanka malezijskog leta MH370 i trenutka u kojem su se brojne posade 'bacile' u potragu za olupinama.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Vjerojatnost da se pronađe nestali putnički zrakoplov sve je manja' Slika nije dostupna DO KOLOVOZA Odgođena potraga za MH370

Službena potraga zasad nije dala rezultate, ali zato rekreativni pilot  Michael Hoebel tvrdi da je pronašao zrakoplov kod obala Malezije. On je, naime, putem internetske stranice TomNod proučavao satelitske snimke dostupne javnosti, a na jednoj od njih, koja je uslikana dan nakon nesreće, jasno se vidi zrakoplov u vodi, potpuno netaknut, tvrdi Michael.

Agonija se nastavlja: Let MH370 sletio na kopno?

'Bio sam zatečen', rekao je Hoebel nakon otkrića i dodao kako nije mogao vjerovati što je otkrio, piše WIVB.

Na stranici preko koje svi koji žele mogu tražiti olupinu moguće je provjeriti slaže li se itko drugi s vašim nalazom. Nitko nije označio Hoebelovu sliku kao sumnjivu.

On je pak o svom otkriću izvijestio američki Nacionalni odbor za sigurnost i FBI, ali još nitko nije reagirao na njegovu dojavu. Također, usporedio je dimenzije objekta koji je našao s onima nestalog zrakoplova i tvrdi da savršeno odgovaraju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook