Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni su

Pijani trojac brutalno pretukao vojnika BiH koji je pao u nesvijest: Zadobio je teške ozljede

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Teške tjelesne ozljede zadobio je pripadnik Oružanih snaga BiH, bojnik S. Č., nakon što je pretučen u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu u noći s 26. na 27. studenog u lokalu u naselju Starčevica u Banjoj Luci.

Tri su osobe napale pripadnika Oružanih snaga BiH, bojnika S. Č. On tijekom ovog napda nije bio u uniformi Oružanih snaga. Zadobio je teške tjelesne ozljedete je prevezen u bolnicu, gdje su poručili da je izvan životne opasnosti.

Policijska uprava Banja Luka u nedjelju je izvijestila da su tri osobe uhićene nakon što je prijavljeno da su u nedjelju, u 10:15 sati, nakon verbalne rasprave napale jednu osobu i nanijele joj tjelesne povrede, piše Klix.ba.

Uhićeni su podvrgnuti alkotestiranju te je kod M.T utvrđeno 1,8 promila, N.K 1,9 promila dok je M.P imao blizu dva promila alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Krvoproliće u dvije brazilske škole - 3 Užas u Brazilu Šesnaestogodišnjak u školama ubio tri osobe pištoljima oca policajca: "Nosio je na svojoj maskirnoj odjeći simbol svastike"

Pročitajte i ovo Ilustracija NAVIJAČKI OBRAČUN Trojica mladića ozlijeđena u Širokom Brijegu u napadu navijača Sarajeva: Napadači bili naoružani do zuba

Pijani trojac je bez povoda napao jednog gosta kafića i tukli ga raznim predmetima dok nije izgubio svijest. Tijekom napada je povrijeđena i konobarica koju je jedan od napadača ugrizao za šaku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene