Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Brazilu

Šesnaestogodišnjak u školama ubio tri osobe pištoljima oca policajca: "Nosio je na svojoj maskirnoj odjeći simbol svastike"

Aktualno Galerija Krvoproliće u dvije brazilske škole - 3 Krvoproliće u dvije brazilske škole - 3 Foto: DNEVNIK.hr Krvoproliće u dvije brazilske škole - 4 Krvoproliće u dvije brazilske škole - 4 Foto: DNEVNIK.hr Krvoproliće u dvije brazilske škole - 2 Krvoproliće u dvije brazilske škole - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Krvoproliće u dvije brazilske škole - 1 Galerija 1/4 >>
Dogodilo se krvoproliće u dvjema brazilskim školama. Šesnaestogodišnji mladić prvo je u svojoj bivšoj školi zapucao na skupinu učitelja i ubio dvije osobe. Potom je u drugoj školi koja je u blizini zapucao na učenike i ubio jednu djevojčicu.

Policajčev sin (16) pomno je planirao napad u Brazilu u kojem je ubio tri osobe. Koristio je dva očeva pištolja. Nalazi se u pritvoru.

"Imao je izravan pristup nastavničkim prostorijama u vrijeme pauze, tako da ih je iznenadio i napao. Devet učitelja primilo je liječničku pomoć, a dvoje ih je preminulo", rekao je načelnik za sigurnost države Espírito Santo Marcio Celante.

Pročitajte i ovo U Londonu izbodena dvojica mladića Jesu li smrti povezane? Misterij u Londonu, policija na nogama: Dvojica tinejdžera izbodena na smrt na različitim lokacijama u skoro isto vrijeme

"Nosio je na svojoj maskirnoj odjeći simbol svastike. Ništa ne zaključujemo, istraga će reći svoje, samo govorimo o postojanju simbola", istaknuo je guverner države Espírito Santo Renato Casagrande.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene