Dogodilo se krvoproliće u dvjema brazilskim školama. Šesnaestogodišnji mladić prvo je u svojoj bivšoj školi zapucao na skupinu učitelja i ubio dvije osobe. Potom je u drugoj školi koja je u blizini zapucao na učenike i ubio jednu djevojčicu.

Galerija Krvoproliće u dvije brazilske škole - 3 Krvoproliće u dvije brazilske škole - 4 Krvoproliće u dvije brazilske škole - 2 +0 Krvoproliće u dvije brazilske škole - 1

Policajčev sin (16) pomno je planirao napad u Brazilu u kojem je ubio tri osobe. Koristio je dva očeva pištolja. Nalazi se u pritvoru.

"Imao je izravan pristup nastavničkim prostorijama u vrijeme pauze, tako da ih je iznenadio i napao. Devet učitelja primilo je liječničku pomoć, a dvoje ih je preminulo", rekao je načelnik za sigurnost države Espírito Santo Marcio Celante.

U Londonu izbodena dvojica mladića Misterij u Londonu, policija na nogama: Dvojica tinejdžera izbodena na smrt na različitim lokacijama u skoro isto vrijeme

"Nosio je na svojoj maskirnoj odjeći simbol svastike. Ništa ne zaključujemo, istraga će reći svoje, samo govorimo o postojanju simbola", istaknuo je guverner države Espírito Santo Renato Casagrande.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju