Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jacob Polyakov udario je glavom u beton i završio je na odjelu intenzivne njege. On i Jamal Maslow odlučili su skliznuti niz kosu, staklenu površinu zgrade.


Tinejdžer Jacob Polyakov završio je na odjelu intenzivne njege nakon što se pijan odlučio spustiti niz kosu stranu zgrade u Kijevu. Nije se dočekao na noge, kako je vjerojatno planirao, nego je razbio glavu o betonski pod, piše Metro.

Vezani članci Milan Bandić - 1 Bandić: "Da su u gradskoj blagajni naše pare, ne bi bilo pada rejtinga. Novca će biti za kapitalne projekte" Parkour (Foto: Screenshot/YouTube) Skakao po krovu zgrade na 25. katu i umalo poginuo, a sve je uspio i snimiti

I njegov prijatelj Jamal Maslow nije puno bolje prošao. Pri padu je slomio trticu.

Naime, dok su klizili niz staklenu površinu povećavala im se brzina i nisu uspjeli iskontrolirati svoje 'slijetanje'.

Snimatelj koji se zatekao u blizini i snimio incident shvatio je vrlo brzo da je akrobacija pošla po krivu pa je potrčao pomoći jednom od mladića koji je nepomično ležao na podu.

Balavac rušio po parku, roditelji mu pomagali umjesto da mu lupe odgojnu

'Dečki su bili pijani i šalili su se na vrhu, mislim da nisu zapravo imali namjeru skočiti, ali njihovi prijatelji su ih ohrabrivali pa su to i napravili', ispričao je očevidac, 29-godišnji Pavel Yaremenko.

Dodao je da su dečki vjerojatno požalili čim su počeli ubrzavati, međutim bilo je prekasno za zaustavljanje.

Video uznemirujućeg sadržaja možete pogledati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook