Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Chicago se u 2016. godini prometnuo u jedan od najopasnijih gradova na svijetu, a službeni podaci govore da su lani u tom gradu zabilježena čak 762 ubojstva!


Petorica zatvorenika su prebačena u bolnicu s teškim ozljedama, neki od njih s ubodnim ranama, nakon što je u petak u jednom zatvoru u Chicagu izbila sveopća tučnjava.

Što je bio povod obračunu tamošnji mediji nisu naveli, ali su istaknuli da su se sukobili izuzetno opasni ljudi, uglavnom muškarci koji su u okružni zatvor Cook smješteni zbog najtežih kaznenih djela.

Vezani članci Radovan Karadžić - 2 Požalio se kćeri: Radovan Karadžić negoduje zbog azbesta u britanskom zatvoru Automatska puška, ilustracija Pucnjava nakon masovne tučnjave u Zagrebu: 21-godišnjak zapucao iz pištolja, 25-godišnjak uzvratio paljbu iz automatskog oružja

Tako se za četvoricu od petorice ozlijeđenih u tučnjavi zna da čekaju suđenja za ubojstva, a da im tuđi život nije svet, otkrio je i podatak da su akteri koristili dijelove inhalatora kako bi zadali fatalne rane suparnicima.

Chicago se u 2016. godini prometnuo u jedan od najopasnijih gradova na svijetu, a službeni podaci govore da su lani u tom gradu zabilježena čak 762 ubojstva! Nažalost, situacija se ni u 2017. nije ništa popravila, pa je u već u prvih pet dana na ulicama grada živote izgubilo sedmero ljudi.