Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravične ozljede

Pet godina morala nositi 'pojas nevinosti' od igala za pletenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Indijac posumnjao u vjernost svoje žene, pa joj je napravio improvizirani pojas nevinosti. Žena je tako provela posljednjih 5 godina.

Nakon što su liječnici u bolnici u indijskom gradu Indoreu uložili najveće napore u spašavanje života žene koja se pokušala otrovati otrovom za štakore, otkrila se strašna priča o obiteljskom zlostavljanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno osuđen Pijani otac vrijeđao i dirao maloljetnu kćer: "Bolje da sam te izd*kao u WC-u nego što sam te napravio" Ilustracija Stravični detalji "Čim joj priđe muška osoba, ona počne nekontrolirano plakati": Djevojčica koju je otac monstrum godinama zlostavljao ima samo 10 kilograma i u teškom je stanju

35-godišnjakinja je na sebi imala improvizirani pojas nevinosti koji joj je stavio suprug. On joj je kroz kožu probio oštre igle za pletenje oko kojih je stavio lokot. Policija joj je uspjela skinuti lokot tek nakon što su pronašli njezinog supruga i od njega uzeli ključ.

>> Djevojci stavio 'pojas nevinosti' i zatočio je u stanu

Indijac je pet godina nosio ključ lokota sa sobom na posao, a skidao bi ga samo noću kada bi supruga bila s njim u krevetu.

Žena je policijskim istražiteljima rekla kako se pokušala ubiti nakon što je njezin suprug pokušao silovati njihovu 12-godišnju kćer. Agresivnog supruga policija je okarakterizirala kao psihički bolesnog alkoholičara, piše Daily Bhaskar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene