Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je Indijac posumnjao u vjernost svoje žene, pa joj je napravio improvizirani pojas nevinosti. Žena je tako provela posljednjih 5 godina.


Nakon što su liječnici u bolnici u indijskom gradu Indoreu uložili najveće napore u spašavanje života žene koja se pokušala otrovati otrovom za štakore, otkrila se strašna priča o obiteljskom zlostavljanju.

Vezani članci Zlostavljanje djece, ilustracija Uhićen 69-godišnjak iz BiH: Mjesecima spolno zlostavljao dijete u Istri Provjereno: Slučaj silovanja pasa - 2 Hoće li i kada osuđeni silovatelj pasa iza rešetaka? Detalji monstruoznog slučaja: "Gnjusno, izaziva povraćanje''

35-godišnjakinja je na sebi imala improvizirani pojas nevinosti koji joj je stavio suprug. On joj je kroz kožu probio oštre igle za pletenje oko kojih je stavio lokot. Policija joj je uspjela skinuti lokot tek nakon što su pronašli njezinog supruga i od njega uzeli ključ.

>> Djevojci stavio 'pojas nevinosti' i zatočio je u stanu

Indijac je pet godina nosio ključ lokota sa sobom na posao, a skidao bi ga samo noću kada bi supruga bila s njim u krevetu.

Žena je policijskim istražiteljima rekla kako se pokušala ubiti nakon što je njezin suprug pokušao silovati njihovu 12-godišnju kćer. Agresivnog supruga policija je okarakterizirala kao psihički bolesnog alkoholičara, piše Daily Bhaskar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.