Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav se pretvorila u horor

Djevojci stavio 'pojas nevinosti' i zatočio je u stanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je posumnjao da ga djevojka vara, jedan 29-godišnji mladić je svoju djevojku pretukao, zaključao u sobu i natjerao da nosi metalno donje rublje koje je naručio putem interneta.

29-godišnji He i njegova djevojka Xiao Tian iz kineskog grada Chengdoua počeli su zajedno živjeti jer su se zaljubili. No, He je s vremenom počeo sumnjati da ga Xiao Tian vara, piše China Buzz.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Umalo umrla od dehidracije Automobilom zapela u blatu, spašena slučajno nakon 3 dana! Slika nije dostupna Noću pospremala po kući Držao kćer zaključanu 10 godina, dao joj žilet da se može ubiti!

U kolovozu ove godine He je brutalno pretukao svoju djevojku i zaključao je u sobu. Nešto kasnije putem interneta je naručio metalno donje rublje s bravom i prisilio Xiao Tian da ga odjene. Potom joj je zaprijetio kako će je ponovno pretući ako primijeti nešto neobično i otišao na posao. Kada se vratio primijetio je tragove na 'pojasu nevinosti' jer je Xiao Tian pokušala obiti bravu. Opet ju je pretukao i potom joj užetom vezao i ruke i noge.

Nakon nekoliko dana torture Xiao Tian je bila očajna i iscrpljena. 23. kolovoza, nakon što je He otišao na posao, uspjela je skinuti uže s ruku i napisati poruku na komadu papira. Potom ju je bacila kroz prozor.

Poruku je kasnije tog dana primijetila jedna prolaznica. Kada je pogledala gore kroz prozor je vidjela natečeno lice Xiao Tian. Žena je odmah pozvala policiju. 

Policija je brzo stigla i oslobodila djevojku, a kasnije su uhitili i 29-godišnjaka. Slučaj je tek sad izašao u javnost nakon što je He osuđen na 7 mjeseci zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene