Parodija na video (Screenshot YouTube)
Parodija na video (Screenshot YouTube)

Do sada već gotovo da i nema osobe koja nije vidjela snimku profesora političkih znanosti Roberta Kellyja kojem su djeca uletjela u radnu sobu tijekom intervjua uživo za BBC. No, što bi se dogodilo da je umjesto tate na tom mjestu bila mama?


Profesor političkih znanosti na Sveučilištu u Busanu Robert E. Kelly postao je internet senzacija nakon što su mu tijekom intervjua uživo o opozivu južnokorejske predsjednice Park Geun-Hye u kadar uletjeli razigrani mališani. Video snimka urnebesnog događaja do sada je dosegla više od 22 milijuna pregleda na YouTubeu.

U novozelandskom zabavnom showu "Jono i Ben" napravili su parodiju na popularnu video snimku, pokazujući kako bi se s istom situacijom nosila majka. 

Tijekom izlaganja na pitanje o Južnoj Koreji, koju glumi Kate Wordsworth, bočicom hrani kćer, zabavlja drugo dijete igračkom, priprema večeru, deaktivira bombu, čisti WC, glača košulje i pokušava pomoći mužu da pronađe čarapu koja mu nedostaje. Drugim riječima - multitasking na najjače. I ovaj je video postao hit, samo na Facebooku dosegnuo je više od 33 milijuna pregleda