Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi hit na internetu

Odgovor na video "što djeca znaju da tata ide uživo": Ovako bi to odradila - žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do sada već gotovo da i nema osobe koja nije vidjela snimku profesora političkih znanosti Roberta Kellyja kojem su djeca uletjela u radnu sobu tijekom intervjua uživo za BBC. No, što bi se dogodilo da je umjesto tate na tom mjestu bila mama?

Profesor političkih znanosti na Sveučilištu u Busanu Robert E. Kelly postao je internet senzacija nakon što su mu tijekom intervjua uživo o opozivu južnokorejske predsjednice Park Geun-Hye u kadar uletjeli razigrani mališani. Video snimka urnebesnog događaja do sada je dosegla više od 22 milijuna pregleda na YouTubeu.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova Slika nije dostupna Dva vragolana Što djeca znaju da tata ide uživo: Mališani izazvali komediju usred javljanja

U novozelandskom zabavnom showu "Jono i Ben" napravili su parodiju na popularnu video snimku, pokazujući kako bi se s istom situacijom nosila majka. 

Tijekom izlaganja na pitanje o Južnoj Koreji, koju glumi Kate Wordsworth, bočicom hrani kćer, zabavlja drugo dijete igračkom, priprema večeru, deaktivira bombu, čisti WC, glača košulje i pokušava pomoći mužu da pronađe čarapu koja mu nedostaje. Drugim riječima - multitasking na najjače. I ovaj je video postao hit, samo na Facebooku dosegnuo je više od 33 milijuna pregleda

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene