Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavljene prijetnje

PANIKA U BELGIJI Prijetnje bombama u dva zrakoplova, oba sigurno sletjela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Belgijska televizija VRT javila je o prijetnjama bombama dvama zrakoplovima. Kasnije je objavljeno da su oba aviona sigurno sletjela i da su putnici dobro.

Prijavljene su prijetnje bombama u dva zrakoplova kratko prije nego su trebali sletjeti u zračnu luku Zaventem u glavnom belgijskom gradu Bruxellesu.

Pročitajte i ovo Zrakoplovu Boeing otpao poklopac motora Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!" Slika nije dostupna maksimalna šteta LIJEČNICI POKAZALI Ovo su oštri šrapneli kojima su teroristi natrpali bombe

Kasnije je objavljeno kako su oba zrakoplova sletjela i da su putnici sigurno. Na letu je bio i novinar belgijske televizije koji je na Twitteru objavio kako je putovao iz Osla, a 20-ak minuta prije slijetanja pilot je dobio prijetnju da se u zrakoplovu nalazi bomba. Putnici su obavješteni o slučaju, te su zadržani u avionu desetak minuta po slijetanju.

Avione su u Zaventemu dočekale hitne službe. 'Prijetnje su bile dovoljno ozbiljne da se poduzmu akcije', rekao je belgijski glavni državni tužitelj.

Nije još jasno tko stoji iza prijetnji. Belgijski ministar unutarnjih poslova rekao je da nema mjesta panici.

Radilo se o zrakoplovima iz Osla i Stockholma. Let SAS SK4745 iz Osla sletio je u 19:19 sati po lokalnom vremenu, a let SAS SK2591 iz Stockholma u 19.37 sati.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene