Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živ i zdrav

Pakistan: Oslobođen oteti britanski petogodišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petogodišnji Britanac kojeg su prije pet dana otele naoružane osobe koje su napale obiteljsku vilu u kojoj je provodio odmor, živ je i zdrav i na slobodi je, priopćili su njegova obitelj i britansko veleposlanstvo u Islamabadu.

Sahila Saeeda oteli su nepoznati muškarci naoružani puškama i bombama koji su upali u kuću njegove bake u Jhelumu, stotinjak kilometara južno od Islamabada i opljačkali je, u noći sa 3. na 4. ožujka, po svjedočenju članova njegove rodbine. Otmica djece za otkupninu nije rijetka na tom području, ali i diljem zemlje, pa i u samoj prijestolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio u pritvoru Britanac (20) došao kod nas na odmor pa u Vukovaru zapalio hrvatsku zastavu Slika nije dostupna ZARAZIO 11 LJUDI Britanac je prvi superširitelj koronavirusa: Dobio ga u Singapuru pa otišao u Francusku na skijanje

Dječak je bio u bakinoj kući zajedno s ocem, Pakistancem, koji je rekao policiji da su otmičari tražili 10 milijuna rupija (86.000 eura) otkupnine. Nisu objavljene pojedinosti o okolnostima dječakova oslobađanja. Policija je uhitila nekoliko osoba zbog sumnje da su sudjelovale u otmici, među njima vozača taksija koji je dječaka i njegova oca trebao odvesti u zračnu luku u Islambadadu, odakle su istu večer trebali letjeti u London.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene