Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osuđivani pedofil s Floride dobio je jackpot od tri milijuna dolara i odlučio ga je investirati.


Timothy Poole (43) iz Mount Dore na Floridi dobio je na račun 2,219,807.90 dolara i preko noći od osuđivanog pedofila, postao novopečeni milijunaš. Listić za loto kupio je u trgovini 7-eleven, prenosi Mirror.

Vezani članci Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju Ispad Hasanbegovića na sjednici saborskih odbora o spolnom zlostavljanju, Selak Raspudić mu odbrusila: "Moram vas upozoriti da ovo nije predstava" Peđa Grbin SDP skuplja potpise za izmjenu Kaznenog zakona zbog spolnog zlostavljanja, Grbin poručio: ''Boras nije dostojan dužnosti rektora''

Poole je uhićen 1999. godine nakon što ga je 9-godišnji sin njegovog prijatelja optužio za seksualno zlostavljanje, dok je dječak spavao u istom krevetu s njim.

Isprva je Poole poricao krivnju no završio je u zatvoru na 13 mjeseci te se kasnije odlučio nagoditi, nakon čega je priznao krivnju za pokušaj seksualnog zlostavljanja.

Nakon puštanja na slobodu, Pooleu je naređeno da se upiše u registar seksualnih prijestupnika 2003. godine, no on je opet završio u zatvoru na tri godine, nakon što je propustio četiri susreta sa savjetnikom.

Kad je shvatio da je dobio na lotu, nije mogao povjerovati, rekao je jedan od njegovih prijatelja. Na optužbe za seksualno zlostavljanje maloljetnika, njegov prijatelj kaže da ga on godinama poznaje te da nije primijetio ništa što bi ga navelo da posumnja u Poolea.

"On je vrlo pozitivna osoba. Vrlo drag. Mislim da je zato dobio na lotu. Vrijeme je Božića i tip je zaslužio nešto dobro", rekao je Pooleov prijatelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook