Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Taman pred Božić

Osuđeni pedofil dobio 3 milijuna dolara na lotu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osuđivani pedofil s Floride dobio je jackpot od tri milijuna dolara i odlučio ga je investirati.

Timothy Poole (43) iz Mount Dore na Floridi dobio je na račun 2,219,807.90 dolara i preko noći od osuđivanog pedofila, postao novopečeni milijunaš. Listić za loto kupio je u trgovini 7-eleven, prenosi Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoki kazneni sud Mladić spolno zlostavljao dijete: Ipak ide u zatvor Pedofilija - 2 Određen istražni zatvor Učitelju prijavljenom za zlostavljanje djece policija je pratila mobitel: Javnosti je poznat u kulturnim i crkvenim krugovima

Poole je uhićen 1999. godine nakon što ga je 9-godišnji sin njegovog prijatelja optužio za seksualno zlostavljanje, dok je dječak spavao u istom krevetu s njim.

Isprva je Poole poricao krivnju no završio je u zatvoru na 13 mjeseci te se kasnije odlučio nagoditi, nakon čega je priznao krivnju za pokušaj seksualnog zlostavljanja.

Nakon puštanja na slobodu, Pooleu je naređeno da se upiše u registar seksualnih prijestupnika 2003. godine, no on je opet završio u zatvoru na tri godine, nakon što je propustio četiri susreta sa savjetnikom.

Kad je shvatio da je dobio na lotu, nije mogao povjerovati, rekao je jedan od njegovih prijatelja. Na optužbe za seksualno zlostavljanje maloljetnika, njegov prijatelj kaže da ga on godinama poznaje te da nije primijetio ništa što bi ga navelo da posumnja u Poolea.

"On je vrlo pozitivna osoba. Vrlo drag. Mislim da je zato dobio na lotu. Vrijeme je Božića i tip je zaslužio nešto dobro", rekao je Pooleov prijatelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene