Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odnijeli glavnu nagradu

VIDEO: Snimka oružane pljačke na turniru u pokeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani maskirani napadači upali su u hotel s pet zvjezdica u Berlinu gdje se održavao najveći turnir u pokeru u Njemačkoj i odnijeli su glavnu nagradu, objavila je glasnogovornica policije.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Berlinu Protive se presudi suda Neobičan prizor u prijestolnici: Blokirali najpoznatiju znamenitost grada i ne odustaju od svojih zahtjeva Slika nije dostupna Zamaskirani i s mačetama Zatvor za upad na pokeraški turnir i krađu nagrade

‘Nekoliko maskiranih i naoružanih napadača ušlo je u hotel Grand Hyatt i pobjeglo odnijevši glavnu nagradu’, dodala je Heidi Vogt. Razbojnici su zaprijetili zaštitarima na turniru i tražili su novac, rekla je, dodavši da je ‘nekolicina sudionika lakše ozlijeđena, jer je izgred izazvao kraću paniku’. Po informacijama objavljenim na mrežnoj stranici dnevnog lista Berliner Tageszeitung, šestorica razbojnika naoružana kalašnjikovima i ručnim bombama odnijela su milijun eura, novac za nagrade pobjednicima.

Četvorica su ušla u hotel na Potsdamer Platzu, u središtu njemačke prijestolnice, a dvojica su čuvala ulaz. Među sudionicima turnira bio je i tenski as Boris Becker, ali je ispao iz igre prije nego se razbojstvo dogodilo. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene