Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osam osoba uhitila je policija u blizini Salerma, na jugu Italije, zbog sudjelovanja u mreži prostitucije koja je organizirala tjednu lutriju, s isplatom dobitaka 'u naturi', pišu u subotu talijanska glasila.


Vođa skupine, poslovođa u jednom baru, zajedno sa svojim pomoćnikom, dovodio je žene iz inozemstva - Brazila, Kube i Venezuele - kojima je odmah po dolasku oduzimao putovnice kako bi ih natjerao na prostituciju. Svodnik koji je i fizički zlostavljao svoje žrtve, organizirao je susrete s djevojkama za svoje prijatelje, po unaprijed određenoj cijeni.

Vezani članci Žena u najlonkama Eskort-dame različitih generacija otvoreno popričale o najgorim iskustvima: ''Ostala sam šokirana kad sam provjerila njegov broj'' Igranje Lota nekome se dobro isplatilo (FOTO: Profimedia) Jedan je Hrvat bogatiji za gotovo milijun kuna: Sretni igrač lota ovu godinu neće pamtiti samo po koroni

Usto je slao djevojke u stanove u okolici Salerma gdje su se održavale orgije i intimni susreti. Svodnik je i svoj bar iskoristio kako bi vikendom organizirao lutriju u kojoj su glavni dobitci bili seksualni odnosi s djevojkama koje je držao u zatočeništvu. Cijena listića bila je 10 eura. (Hina)