Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Usred bijela dana opljačkana poznata draguljarnica u Parizu, šteta i do 15 milijuna eura

Pljačka draguljarnice u Parizu
Pljačka draguljarnice u Parizu Foto: Afp
Draguljarnica Piaget u Ulici mira u središtu Pariza opljačkana je u utorak u vrijeme ručka, a za napad se sumnjiče tri osobe koje su pobjegle s nakitom vrijednim 10 do 15 milijuna eura, doznaje se od policijskog izvora i od pariškog državnog tužiteljstva.

Ulica mira i Trg Vendome, u središtu francuskoga glavnog grada, poznati su u cijelom svijetu po prodavaonicama luksuznih marki nakita i satova. Nitko nije ozlijeđen tijekom pljačke, rekao je policijski izvor. Istraga je u tijeku, priopćilo je tužiteljstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upitna sigurnost Tragedija u vodenom parku: Otac poginuo, a kći kritično, nakon što ih je vjetar bacio 50 metara s vodene konstrukcije

Po prvim rezultatima istrage, u pljački su sudjelovale tri osobe, među njima je barem jedna imala oružje.

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Sporo napredovanje Snažno upozorenje generala: "Ruska obrana smrtonosnija od ičega što je ijedna vojska doživjela u 80 godina"

Pročitajte i ovo Porod na Paklenici - 2 Oboje su dobro Majka koja je rodila na Paklenici na vlastiti zahtjev otpuštena iz bolnice: Dijete bi sutra moglo biti pušteno

Zadnja oružana pljačka luksuznog nakita u Parizu dogodila se 29. travnja. Tog dana su tri osobe koje su se dovezle na motociklu, upale u zlatarnicu Bulgari na Trgu Vendome. Dva napadača su bila naoružana dugim cijevima, rekao je policijski izvor i zaštitar je pritom zadobio udarac. Šteta se procjenjuje na "više milijuna eura".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene