Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagiralo i osiguranje

Opet kaos u Skupštini Srbije: Zastupnici Dveri nasrnuli na ministre i zastupnike, jednom poderali sako

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualno Galerija Zastupnici Dveri nasrnuli na ministre i zastupnike Zastupnici Dveri nasrnuli na ministre i zastupnike Foto: Srdjan Ilic/Pixsell Zastupnici Dveri nasrnuli na ministre i zastupnike Zastupnici Dveri nasrnuli na ministre i zastupnike Foto: Srdjan Ilic/Pixsell Zastupnici Dveri nasrnuli na ministre i zastupnike Zastupnici Dveri nasrnuli na ministre i zastupnike Foto: Srdjan Ilic/Pixsell +0 Zastupnici Dveri nasrnuli na ministre i zastupnike Galerija 1/4 >>
Nastavlja se kaos u Skupštini Srbije. Zastupnici stranke Dveri koji prosvjeduju ispred zgrade Skupštine danas su se na ulazu sukobili s ministrima i zastupnicima vladajuće stranke.

Lider Dveri Boško Obradović ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru poručio je da će "ići na robiju".

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

"Ako vama i svakom građaninu Srbije nije jasno zbog čega se bunimo, stvarno ne mogu to objasniti. Osam godina netko krši Ustav, ruši sve državne institucije i na svaki način manipulira, ponižava i vrijeđa ovaj narod i državu. Uzeli su nam život, slobodu, financije i institucije, srušili sve što je normalno u državi. Bunimo se zato što mi više nećemo to trpjeti", rekao je Obradović.

Reagiralo je i skupštinsko osiguranje, a Obradović tvrdi da nije bilo fizičkog nasilja.
Zastupnici Dveri tvrde i da je zastupnik Milovan Drecun fizički nasrnuo na njihovu kolegicu Mariju Janjušević.

"Ispred mene je hodao i govorio najlascivnije riječi onda kada je znao da ga građani ne čuju. Nisam mu dopustila da mi priđe dovoljno blizu da me povrijedi", rekla je Janjušević.

Zastupnik Marijan Rističević snimljen je kako ulazi u zgradu s poderanim sakoom, javlja N1 televizija 

Podsjetimo, Obradović je prije dva dana napravio incident u Skupštini kad je počeo puhati u zviždaljku. Nakon prepirke s osiguranjem izbačen je iz dvorane. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene