Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolesna ambicija

FOTO Europljanka (23) se odselila u Siriju i priznala odvratnu želju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Khadijah Dare, koja se predstavlja imenom Muhajirah fi Sham, preobratila se na islam i odselila u Siriju.

Dvadeset i dvogodišnja Londončanka želi postati prva žena-džihadistica koja će odrubiti glavu nekom državljaninu Velike Britanije ili Sjedinjenih Država.

Khadijah Dare, koja se predstavlja imenom Muhajirah fi Sham (doseljenica u Siriju) na svom je Twitteru objavila da želi postati egzekutorica vojske Islamske države (ISIS), i to samo dan nakon što je objavljeno pogubljenje američkog novinara Jamesa Foleya kojem je džihadist odrubio glavu, piše Metro.

'Velika Britanija sada sigurno drhti od straha! Ha-ha! Želim biti prva britanska žena koja će ubiti britanskog ili američkog teroristu', napisala je Khadijah Dare.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Slika nije dostupna Dojučerašnji neprijatelj Pred Zapadom je neugodna situacija: Surađivati ili ne s OVIM čovjekom?

 

VIDEO Islamisti preobraćuju stotine Jazida na islam i tvrde: 'S nama su sretni!'

Pretpostavlja se da se preobratila na silam kao tinejdžerka i odselilal u Siriju negdje tijekom 2012. godine. Redovit objavljuje fotografije na Twitteru, a među njima su i one na kojima njezin mali sin drži pušku.

Iako Twitter ne dopušta da korisnici objavljuju sadržaj koji sadrži prijetnje ili nasilje protiv drugih osoba, dozvoljava 'potencijalno uznemirujući sadržaj' dokle god se ne krše pravila Twittera.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene