Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Slovačkoj

Opljačkao banku, pokušao pobjeći pa kleknuo i pucao si u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pljačka jedne banke u Bratislavi pretvorila se u pravu dramu, nakon što je naoružani maskirani muškarac, uvidjevši kako mu je policija za petama i da neće pobjeći s plijenom, pucao sebi u glavu.

Muškarac je na mjestu ostao mrtav, javljaju slovački mediji. Slovak s maskom na licu i pištoljem u ruci natjerao je jutros službenicu Tatra banke da mu da 5.000 eura u gotovini.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Prosvjed u Slovačkoj zbog vladine politike prema Rusiji Jačanje veza s Rusijom Slovaci izašli na ulice, bijesni na premijera: "Akcije Vlade prelaze sve granice!"

>> Kamere snimile pljačku lopova koji se od policije skrivao u kanti za smeće

Nitko u poslovnici nije ozlijeđen, a kada je pljačkaš izašao i počeo bježati, za njim je potrčao i jedan od službenika banke. Zamijenio ga je policajac s psom, koji se tu slučajno zatekao i hicima u zrak pokušao zaustaviti pljačkaša. Uskoro se potjeri pridružila i policijska patrola.

'Vikao je na nas kako nam ne želi učiniti ništa nažao, a onda je kleknuo i pucao si u glavu', rekao je novinarima jedan od policajaca. Za sada se ne zna tko je maskirani pljačkaš i što ga je natjeralo na pljačku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene