Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Pakistanski policajci uhitili su 19 zaposlenika restorana brze hrane jer su im odbili besplatno pripremiti hamburgere.


Zaposlenici lanca brze hrane Johnny & Jugnu u gradu Lahoreu (istok Pakistana) morali su napustiti kuhinju i svoje klijente te provesti sedam sati u zatvoru noću sa subote na nedjelju.

Vezani članci Kune Dobio milijun kuna za radove koje nikad nije izvršio niti je vratio novac Pas, ilustracija Ženu i njezina samojeda u šetnji izgrizao pas koji je istrčao iz dvorišta: ''Zgrabio ga je pa je napao mene''

"Nije to prvi put", oglasio se lanac na društvenim mrežama.

Sve je počelo kada su zaposlenici, uglavnom studenti, odbili "pripremiti narudžbu za vrlo posebnog gosta". Kada je nečasni policijski postupak otkriven na društvenim mrežama, devet policajaca suspendirano je u ponedjeljak, objavio je na Twitteru Inam Ghani, zapovjednik lokalne policije.

"Nitko nije iznad zakona", izjavio je Ghani. Pakistansku policiju prati zao glas da je korumpirana i da policajci često od trgovaca traže mito.

Pakistanski premijer Imran Khan pozvao je na reformu policije u Pandžabu i optužio političare da na ta mjesta "zapošljavaju svoje jatake" kako bi preko njih kontrolirali lokalne policajce.