Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

nečasni postupak

Kakva pogreška! Odbili policajcima dati besplatne hamburgere, pa završili u zatvoru: ''Nije to prvi put''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pakistanski policajci uhitili su 19 zaposlenika restorana brze hrane jer su im odbili besplatno pripremiti hamburgere.

Zaposlenici lanca brze hrane Johnny & Jugnu u gradu Lahoreu (istok Pakistana) morali su napustiti kuhinju i svoje klijente te provesti sedam sati u zatvoru noću sa subote na nedjelju.

Pročitajte i ovo Vrijeme u Hrvatskoj; ilustracija - 3 Udar ledene fronte VIDEO Temperaturni šok i snježne pahulje zatekle Hrvatsku: Vatrogasci imali pune ruke posla Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

"Nije to prvi put", oglasio se lanac na društvenim mrežama.

Sve je počelo kada su zaposlenici, uglavnom studenti, odbili "pripremiti narudžbu za vrlo posebnog gosta". Kada je nečasni policijski postupak otkriven na društvenim mrežama, devet policajaca suspendirano je u ponedjeljak, objavio je na Twitteru Inam Ghani, zapovjednik lokalne policije.

"Nitko nije iznad zakona", izjavio je Ghani. Pakistansku policiju prati zao glas da je korumpirana i da policajci često od trgovaca traže mito.

Pakistanski premijer Imran Khan pozvao je na reformu policije u Pandžabu i optužio političare da na ta mjesta "zapošljavaju svoje jatake" kako bi preko njih kontrolirali lokalne policajce.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene