Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novogodišnja noć

ODBAČENE OPTUŽBE Pao još jedan slučaj za seksualne napade u Kölnu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvo suđenje za masovno seksualno napastovanje u Kölnu završilo je odbacivanjem optužbi.

Sudac suda u Kölnu odbacio je optužbe protiv državljanina Alžira optuženog za seksualni napad u novogodišnjoj noći.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Glasnogovornik suda rekao je kako se ne može dokazati da je 26-godišnjak sudjelovao u napadu. Međutim, on i još jedan državljanin Alžira osuđeni su zbog krađe te im je dosuđeno 6 mjeseci uvjetne kazne.

Prema optužbi, on je bio u skupini od desetak muškaraca koji su okružili žrtvu na kolodvoru u Kolenu i zatim ju dodirivali po stražnjici, bokovima i struku tijekom 2 do 3 minute.

Ovo je ujedno bio i prvi slučaj vezan za masovni napad u novogodišnjoj noći u ovom njemačkom gradu.

Tužiteljstvo je primilo oko 1200 tužbi za krađe i nasilje tijekom dočeka Nove godine u Koelnu, četvrtom gradu Njemačke, koje se pripisuje migrantima. Među tim tužbama, 492 se odnose na seksulano nasilje, prenosi agencija DPA.

Ti seksualni napadi su skandalizirali Njemačku u koju je 2015. stiglo više od milijun tražitelj azila. Većina od 120 identificiranih osumnjičenih je iz Alžira i Maroka. Neki su nedavno stigli u Njemačku, dok su drugi tamo godinama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene