Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje uspješno bježi

KOD BENZINSKE POSTAJE Nove snimke najtraženijeg terorista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska televizija BFM TV objavila je fotografiju sigurnosnih kamera koje su snimile jednog od terorista iz Pariza, Salaha Abdeslama, koji je još uvijek u bijegu.

Salah Abdeslam je, vjeruju istražitelji, imao ključnu ulogu u terorističkim napadima Islamske države u kojima je poginulo 130, a ranjeno više od 350 osoba. Njegov stariji brat Brahim, također jedan od napadača, raznio se bombom.

Abdeslam je s prijateljima Hamzom Attouom i Mohamedom Amrijem snimljen 14. studenog u 9:45 sati na benzinskoj postaji u blizini belgijske granice, piše Sky News.

Attou i Amri su uhićeni dok se Salahu Abdeslamu izgubio trag iako ga je policija tri puta zaustavila prije nego što je pobjegao.
 

Pročitajte i ovo Ruska vojska, ilustracija Stižu nove snage Mnogo Rusa posljednjih dana priključilo se vojsci: "Zbog ovog su željni osvete" Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene